Mileubewust

FSC

Voor diverse bedrijven, instellingen en overheidsinstanties is het belangrijk dat leveranciers aan de FSC-standaard voldoen met het oog op het gebruik van hernieuwbare grondstoffen. Dit betekent dat het gebruikte papier zijn herkomst heeft in recyclebare bronnen. 

Voorheen hebben wij al meerdere malen voor klanten volledige drukwerk campagnes geleverd die voldoen aan de FSC-certificering. 

Mocht u voor uw bedrijf op zoek zijn naar een FSC-gecertificeerd drukwerkpartner dan kunnen wij u daar volledig in ondersteunen.

KVGO

Drukwerk is een prachtig product. Vakmensen met oog voor detail, voor kleur en voor vorm, voor snelheid en voor nauwkeurigheid, produceren dagelijks de producten die zo vanzelfsprekend lijken. Ook met een geschiedenis van eeuwen staat de kracht van drukwerk recht overeind. De technische perfectie die grafimediabedrijven weten te bereiken, weerhoudt ze er niet van naar verdere verbeteringen en vernieuwingen te zoeken. Ze proberen de manier waarop ze hun producten maken, steeds handiger aan te pakken, sneller te laten lopen. Ze automatiseren waar ze dat kunnen. Een grafimediabedrijf automatiseert een ambacht.
Daarom is ook Grafisch Huis van Mameren aangesloten bij het KVGO, het Koninklijke Verbond voor Grafische Ondernemingen. 

MVO

Bij MVO neemt een onderneming de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Het bedrijf ziet in ‘people en planet’- vraagstukken kansen voor nieuwe producten, diensten of processen die zowel de samenleving als de onderneming ten goede komen. 
Niet alleen zetten wij ons in voor het milieu door middel van het strikt beheren van onze afval stromen. Ook dragen wij regelmatig maatschappelijke projecten/evenementen een warm hart toe d.m.v. sponsoring op wat voor wijze dan ook.
Wij geloven in zaken doen met respect voor mensenrechten en milieu en handelen daar zoveel mogelijk naar.